Egypte met een luxe cruise op de Nijl

Vier unieke formules

Verken Egypte met een luxe cruise op de Nijl. Voor de Nijlcruise kozen we de Sonesta St George I. Dit is wellicht het beste schip dat de Nijl bevaart. De Sonesta Hotels in Cairo en Luxor vervolledigen dit perfecte trio. Beide hotels streven fanatiek naar een hoog niveau van service en comfort voor hun gasten. We kunnen ze ook flexibel inpassen in de formules.

We moeten enkel rekening houden met de beschikbare vluchten en de dagen waarop het schip uit Luxor of Assoean vertrekt. De vaste vertrekdag van de Sonesta St George I uit Luxor is op maandag. De vaste vertrekdag uit Assoean is op vrijdag.

Het basisprogramma is “Hathor”. Dit omvat 8 dagen / 7 nachten. Hierin past de Nijlcruise van Luxor naar Assoean. Het meest uitgebreide is “Osiris”. Dit omvat de 8-daagse cruise op de Nijl, Luxor heen en terug, en een verblijf in Cairo en Luxor. Het spreekt voor zich dat iedere formule anders is. Maar ze omvatten allemaal wel een aantal gelijke elementen.

Ieder programma omvat:

  • privé vervoer voor alle verplaatsingen naar de hotels, het schip en de luchthaven
  • verblijf in half pension in de hotels, vol pension tijdens de cruise op de Nijl
  • verblijf in een standaard hut aan boord van de Sonesta St George I
  • verblijf in een Royal Club kamer met frontaal zicht op de Nijl in de Sonesta St George Hotel in Luxor
  • verblijf in een Tower kamer in het Sonesta Hotel in Cairo als dit tot de gekozen formule behoort
  • de in het programma voorziene excursies en bezoeken


Daarbovenop zorgen wij en de teams van de Sonesta hotels en de Sonesta St George I er voor dat het jullie aan niets ontbreekt. Dit is zonder twijfel de beste manier om Egypte met een luxe cruise op de Nijl te verkennen.

Egypte met een luxe cruise op de Nijl

Klik op de godheid hieronder om zijn volledige verhaal te lezen.

Korte Cruise van Assoean naar Luxor

Hathor is de basis formule. Ze omvat 8 dagen / 7 nachten. 4 nachten breng je door in het Sonesta St George Hotel in Luxor en drie nachten aan boord van de M/V Sonesta St George I tussen Assoean en Luxor. Het vervoer tussen Luxor en Assoean is over de weg per privé voertuig.

meer

Combinatie van cruise en bezoek aan Caïro.

Horus biedt de combinatie van een verblijf van 2 nachten in Luxor, een cruise van 4 nachten aan boord van de M/V Sonesta St George I van Luxor naar Assoean en 2 overnachtingen in Cairo met bezoek aan de piramiden en het Nationaal Historisch museum.

meer

8-daagse cruise van Luxor naar Luxor.

Isis bevat als basis 3 nachten in het Sonesta St George Hotel Luxor en 7 nachten aan boord van de M/V Sonesta St George I voor de achtdaagse cruise van Luxor naar Assoean en terug naar Luxor. Dit is een heel relaxe manier om het beste van de Nijl te bezoeken.

meer

Een 15-daags bezoek aan Egypte met 7 nachten cruise.

Osiris is het top programma. Je verblijft 5 nachten in het Sonesta St George Hotel in Luxor, 7 nachten aan boord van de M/V Sonesta St George I en 2 nachten in het Sonesta Casino and Towers in Cairo. In Caiïro bezoek je het Egyptologisch museum en de piramiden.

meer