De Sonesta Collectie - Sterren met een ziel

5 sterren? Het spijt me. Er zijn er niet meer beschikbaar!

luxor-pool
luxor-royal
sonesta cairo
sonesta cairo
sonesta st george I
sonesta-st-george-i-pool

Dit zijn de bouwstenen van dit unieke nijlcruise programma

Sonesta is bij ons onbekend en dus onbemind. Deze groep van hotels en rivierschepen staat onder de leiding van top professionelen. Ze hebben allemaal  een hart voor hun hotel, hun schip, hun medewerkers en vooral voor hun gasten. Je voelt dit gewoon als je in een Sonesta hotel incheckt of inscheept op de M/V Sonesta St George I.

Luxe komt in veel varianten en belevingen. Luxe kan koud en kil maar ook warm en uitnodigend aanvoelen. Dit laatste is de hoogste doelstelling die iedere directeur bij Sonesta nastreeft. Het is een erezaak dat hun gasten zich thuis voelen en dat het hen aan niets ontbreekt. Dit is professionaliteit die hand in hand gaat met de spreekwoordelijke gastvrijheid van het Midden-Oosten.

Voor dit luxe Nijl en Egypte programma heb ik doelbewust gekozen voor het beste wat Sonesta in deze regio te bieden heeft. De M/V Sonesta St George I en de hotels die ik in Luxor en Cairo gebruik zijn allemaal prijswinnaars en scoren hoge ogen op recensie websites zoals Zoover en Tripadvisor.

Het is de combinatie van deze onderdelen, samen met een paar “geheime” ingrediënten, die de kwaliteit/prijs verhouding van dit aanbod zo uniek maakt.