Sonesta St George Luxor ✯✯✯✯✯

Luxe en comfort aan de oevers van de Nijl

Sonesta St George Luxor
Hotel-Lobby
sonesta-st-george-luxor-standaard-jr-suite
Royal-Club-Large-Bedroom
royal club badkamer
beban sonesta luxor
japans-restaurant
Nobles-Bar-&-Lounge
terras en zwembad

Het Sonesta St George Hotel opende de deuren voor haar gasten in 1997. De tand van de tijd lijkt geen sporen na te laten op dit sublieme hotel. 212 recent gerenoveerde standaard kamers en 118 toegevoegde Royal Club kamers verwelkomen je in alle comfort. Het Sonesta St George Luxor geeft een eigen dimensie aan hedendaags hotel comfort.

Alle kamers hebben flatscreen TV’s met satelliet ontvangst, luxueus bedlinnen, air-conditioning, een volledig uitgeruste badkamer en een terras. De inrichting van de Royal Club kamers is nog weelderiger. Deze badkamers zijn voorzien van een uiterst modern spa-bad dat douche, massage, stoombad en jacuzzi met elkaar combineren. Ook de aangeboden verzorgingsproducten zijn van gekende merken. Alles op de Royal Club verdiepingen ademt luxe en comfort. De moderne reiziger geniet als Royal Club gast van gratis WifFi. Dit zijn de kamers die we gebruiken voor deze luxe Nijl combinatie, met nog een extraatje. Iedere kamer heeft frontaal Nijlzicht.

Het hotel ligt op minuten van ’s werelds meest gekende archeologische sites zoals de tempels van Luxor en Karnak. Ook de Vallei der Koningen ligt op minder dan een uur rijden. Tevens is de ligging ideaal om de typische Arabische binnenstad van Luxor te verkennen. Na de bezoeken kun je relaxen in het Key of Life wellness centrum, een duik nemen in het zwembad of op de terrassen genieten van een spectaculaire zonsondergang over de Nijl bij een heerlijk gekoeld drankje of een traditioneel kopje thee. Het Sonesta St George Luxor is de ideale basis om in hedendaags comfort de mysteries van de oude beschaving te ontdekken.

Vijf restaurants zorgen ervoor dat de gasten geen honger lijden.

Serapis is het grootste restaurant. Hier geniet u van een overdadig ontbijt met show cooking waar de chef uw eitje of omelet bakt zoals u dat het liefste hebt. ’s Avonds worden overvloedige buffetten aangeboden die dagelijks van thema wisselen.

Miyako voert u terug naar het Verre Oosten. Dit voortreffelijke Japanse restaurant heeft naast heerlijke en steeds vers bereide sushi ook meer traditionele Japanse gerechten zoals tepanyaki op de kaart staan.

Beban heeft een unieke ligging met zicht op de Nijl en het zwembad van het hotel. Hier staan voornamelijk Italiaanse specialiteiten op de kaart.

Het Lotus Café is 24/7 open. Hier kun je dag en nacht terecht voor een snack, een slaatje, een gebakje of gewoon een kop koffie of een frisdrank.

Jeb’s stilt de honger van de gasten die liever aan het zwembad of op het zonneterras blijven.

Na het avondeten kun je napraten in Nobles, een gezellige lounge/bar, die in een typische Engelse country style is ingericht.

In het Key Of Life wellness centrum staat een professionele ploeg klaar om je met diverse spa behandelingen te ontspannen of de vermoeienissen van de dag te helpen vergeten. Er staat ook een volledige uitgeruste fitness ruimte te beschikking van de gasten.

Combineer al deze faciliteiten met een gemotiveerd team dat er alles aan doet om het verblijf van hun gasten zo aangenaam mogelijk te maken en je hebt de perfecte aanvulling op een Nijlcruise aan boord van de Sonesta St George I