web analytics

Luxe cruise op de Nijl met de Sonesta St George I

Sonesta St George Luxor

Het Sonesta St George Hotel opende de deuren voor haar gasten in 1997. Maar de tand van de tijd heeft geen effect gehad op dit sublieme hotel dat 212 recent gerenoveerde standaard kamers en 118 toegevoegde Royal Club kamers telt. Het Sonesta St George Luxor geeft een eigen dimensie aan hedendaags hotel comfort.

Alle kamers hebben flatscreen Tv’s met satelliet ontvangst, luxueus bedlinnen, airconditioning, een volledig uitgeruste badkamer en een terras. De inrichting van de Royal Club kamers is nog weelderiger. Deze badkamers zijn voorzien van een uiterst modern spa-bad dat douche, massage, stoombad en jacuzzi met elkaar combineren. Ook de aangeboden badkamer producten zijn van gekende merken. Kortom, alles op de Royal Club verdiepingen ademt luxe en comfort. De moderne reiziger geniet als Royal Club gast van gratis Wi-Fi. Dit zijn de kamers die we gebruiken voor deze luxe Nijl combinatie, maar met nog een extraatje: iedere kamer geniet van frontaal Nijlzicht.

Het hotel ligt op minuten van ’s werelds meest gekende archeologische sites zoals de tempels van Luxor en Karnak. Ook de Vallei der Koningen ligt op minder dan een uur rijden. Tevens is de ligging ideaal om de typische Arabische binnenstad van Luxor te verkennen. Na de bezoeken kunnen de gasten relaxen in het Key of Life wellness centrum, een duik nemen in het zwembad of op de terrassen genieten van het zicht op de Nijl bij een heerlijk gekoeld drankje of een traditioneel kopje thee. Het Sonesta St George Luxor is een ideale basis om in een hedendaags comfort de mysteries van de oude beschaving te ontdekken.

Vijf restaurants zorgen ervoor dat de gasten geen hongerlijden.

Serapis is het grootste restaurant. Hier geniet u van een overdadig ontbijt met show cooking waar de chef uw eitje of omelet bakt zoals u dat het liefste hebt. ’s Avonds worden overvloedige buffetten aangeboden die dagelijks van thema wisselen.

Miyako voert u terug naar het Verre Oosten. Dit voortreffelijke Japanse restaurant heeft naast heerlijke en steeds vers bereide sushi ook meer traditionele Japanse gerechten zoals tepanyaki op de kaart staan.

Beban heeft een unieke ligging met zicht op de Nijl en het zwembad van het hotel. Hier staan voornamelijk Italiaanse specialiteiten op de kaart.

Het Lotus Café is 24/7 open. Hier kun je dag en nacht terecht voor een snack, een slaatje, een gebakje of gewoon een kop koffie of een frisdrank.

Jeb’s stilt de honger van de gasten die liever aan het zwembad of op het zonneterras blijven.

Na het avondeten kun je napraten in Nobles, een gezellige lounge/bar, die in een typische Engelse country stijl is ingericht.

In het Key Of Life wellness centrum staat een professionele ploeg klaar om je met diverse spa behandelingen te helpen ontspannen of de vermoeienissen van de dag te helpen vergeten. Er staat ook een volledige uitgeruste fitnessruimte te beschikking van de gasten.

Combineer al deze faciliteiten met een gemotiveerd team dat er alles aan doet om het verblijf van hun gasten zo aangenaam mogelijk te maken en je hebt de perfecte aanvulling op een Nijlcruise aan boord van de Sonesta St George I