web analytics

Luxe cruise op de Nijl met de Sonesta St George I

Exclusieve Egypte reis.

Deze exclusieve Egypte reis is een samenwerking tussen Sonesta hotel groep en Frank Devos Reizen. Het is het product van persoonlijke contacten en heel veel ervaring met Egypte als vakantiebestemming.

Bijna iedereen biedt Egypte aan met een cruise op de Nijl. Maar die reizen die je bij het gros van de reisorganisaties vindt zijn eenheidsworst, missen karakter, missen iets speciaal en vooral, ze missen een persoonlijke service en echte luxe. Op het eerste zicht lijken alle schepen die op de Nijl varen gelijk. Ze zijn allemaal ongeveer even groot en ze dragen allemaal 5 sterren. Tot je hard met de deur slaat. Dan vallen er al meteen een aantal naar beneden.

Bij het samenstellen van dit aanbod van luxe nijlcruises werd gedacht aan echte luxe (ruime kajuiten, een volledige badkamer, aandacht voor hygiëne, een persoonlijke service, maaltijden van van culinair niveau die aan tafel worden opgediend). Kortom, een totale beleving van luxe en comfort.

exclusieve egypte reis

Deze exclusieve Egypte reis staat in het teken van de reiziger. Het onthaal en het vervoer zijn voor hem alleen. In de hotels krijgt hij kamers op de exclusieve verdiepingen. Het avondmaal aan boord van de Sonesta St George I is een driegangen à la carte menu en wordt aan tafel opgediend. Kiest hij voor een verlenging in Cairo, dan wordt hij begeleid door privé gidsen.

Kortom, we hebben de beste elementen samen gevoegd om een puur exclusieve Egypte reis samen te stellen. Een beleving die je nog zelden krijgt aangeboden.

De drijvende krachten achter dit product zijn de Belgische product verantwoordelijke, Rufin Duwel, die een fanatieke drang naar perfectie en service heeft en Philippe Mandouh, de al even gedreven eigenaar van het Sonesta St George Hotel in Luxor en de M/V Sonesta St George I

Dit programma is het product van de synergie van hun kennis en ervaring.

Contactadressen in België

omtrent deze luxe cruise op de nijl

Noordzandstraat 62
8000 Brugge
Tel: 050 330914

Informatie en reservatie
Koningslaan 36 b31
8300 Knokke-Heist
Tel 050621052
e-mail: rufin@frankdevosreizen

accreditaties
Reisbureau erkenning 1767