web analytics

Luxe cruise op de Nijl met de Sonesta St George I

15 dagen Egypte met luxe cruise op de Nijl en relax in Luxor

Dag 1 – zaterdag

Vlucht van Brussel naar Luxor. Bij aankomst wacht onze vertegenwoordiger u op. Hij zorgt voor uw visum en helpt u met het vervullen van de immigratie formaliteiten. Daarna brengt hij u naar het Sonesta St George Luxor per privé wagen. Bij aankomst in het hotel neemt u uw intrek in een Royal Club Kamer met frontaal Nijlzicht.

Dag 2 – zondag

Vrij verblijf in het hotel op basis van halfpension.

Dag 3 – maandag

Omstreeks 11 wordt u van het hotel overgebracht naar de Sonesta St George I. U neemt uw intrek in uw hut. De rest van de dag wordt ingenomen door de lunch, “Afternoon Tea” en het avondmaal. Geniet van de zon, de rust en ontdek de faciliteiten van deze prachtige nijlcruiser.

Dag 4 – dinsdag

Na het ontbijt volgt het bezoek aan de bezienswaardigheden van de Westelijke Nijloever met de Vallei der Koningen, de tempel van Hatchepsut en de Kolossen van Memnon. Tijdens de lunch meert de Sonesta St George I af en begint zijn tocht naar Aswan. Om 4 uur is er de “Afternoon Tea”. In de vooravond is er de “Captain’s Cocktail” gevolgd door het diner.

Dag 5 – woensdag

In de loop van de voormiddag komt u aan in Edfu en brengt u een uitgebreid bezoek aan de tempel. Tijdens de lunch vaart het schip af naar Kom Ombo. De rest van de dag is het genieten van de voorbijglijdende landschappen, “Afternoon Tea” en het avondmaal.

Dag 6 – donderdag

In de loop van de voormiddag legt het schip aan in Aswan. Hier staan een aantal bezoeken op het programma: de hoge dam, de tempel van Philae en de graniet groeven waar de onafgewerkte obelisk ligt. Lunch aan boord. De rest van de dag kunt u vrij rond keuvelen in Aswan. Om 4 uur is er de “Afternoon Tea” gevolgd door het avondmaal.

Dag 7 – vrijdag

Indien u aan boord reserveerde voor de excursie naar Abu Simbel, dan wordt het vroeg uit de veren. U vertrekt voor een bezoek aan één van de hoogtepunten van deze reis: het bezoek aan de legendarische tempels van Abu Simbel. Het ontbijt is voorzien bij uw terugkeer. Verder kan u in de voormiddag nog een tukje doen of genieten van de zon op het bovendek. Na de lunch gaat u aan boord van een kleiner bootje voor een tocht op de Nijl en het bezoek aan het eiland van Kitchener.

Dag 8 – zaterdag

In de voormiddag hebt u vrije tijd. Na de lunch vaart het schip af naar Kom Ombo. De tempel bezoekt u In de loop van de namiddag. Uiteraard is de “Afternoon Tea”. Tegen de avond legt u aan in Esna.

Dag 9 – zondag

in de loop van de voormiddag komt u terug aan in Luxor. De tempels van Karnak en Luxor bezoekt u in de voormiddag. De rest van de namiddag hebt u vrije tijd aan boord afgewisseld door de “Afternoon Tea” en het avondmaal.

Dag 10 – maandag

Na het ontbijt keert u teug naar het Sonesta St George Luxor waar u uw intrek neemt in een Royal Club Kamer met frontaal Nijlzicht.

Dag 11 dinsdag tot en met dag 14 zaterdag

Vrij verblijf in het Sonesta St George Luxor hotel op basis van halfpension

Dag 15 – zaterdag

Na het ontbijt brengen we je naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Brussel.

Tempel van Luxor

Edfu

Tempel van Kom Ombo

Assoean

Esna

Onderstaande prijzen zijn in Euro en per persoon voor minimum 2 samen reizende personen.
De vluchten tussen Brussel – Cairo en Luxor zijn niet inbegrepen.
Een alleenreizende persoon betaalt de single prijs plus € 375. 

Prijs perioden

VERBLIJF TUSSENDUBBELTRIPLESINGLE
01 MEI 23 - 25 SEP 23€ 2990€ 2840€ 4780
25 SEP 23 - 18 DEC 23
05 JAN 24 - 25 MAR 24
01 APR 24 - 29 APR 24
€ 4340€ 4125€ 6950
18 DEC 23 - 05 JAN 24
25 MAR 24 - 01 APR 24
€ 5525€ 5248€ 8840

Inbegrepen:

  • 7 overnachtingen in een Royal Club kamer met frontaal Nijlzicht in de Sonesta St George Luxor in halfpension
  • cruise van 7 nachten van Luxor naar Aswan h/t in een standaard kajuit aan boord van de Sonesta St George I in vol pension en excursies inbegrepen volgens programma.
  • Privé transfer van de luchthaven van Luxor naar het hotel h/t
  • Privé transfer van het hotel naar het schip h/t

Niet inbegrepen:

  • de vluchten van Brussel naar Luxor en van Aswan naar Brussel
  • de kosten van het visum en eventuele PCR testen mochten die van toepassing zijn
  • maaltijden en excursies die niet in het programma zijn opgenomen.
  • fooien